Онови свій FPS зі знижкою до 10% на товари GIGABYTE при TRADE-IN

Київ, провулок Херсонський 1В

м. Київ, вул. Васильківська, 6

м. Львів, вул. Газова, 26. Офiс 102

м. Одеса, вул. Пушкінська, 23

м. Харків, просп. Науки, 23

м. Дніпро, просп. Лесі Українки, 16Б

м. Чернівці, просп. Назалежності, 52А

м. Івано-Франківськ, вул. Бельведерська, 40

м. Полтава, вул. Європейська, 6

Пн-Пт: 10:00-20:00

Сб-Нд: 11:00-18:00

Каталог

Політика конфіденційності

Власником Сайту є Товариство з обмеженою відповідальністю "Бі -Технолоджи" (ідентифікаційний код юридичної особи 43871210, місцезнаходження: Україна, м. Київ, вул. Магнітогорська, буд. 1В, офіс 13, ІПН 438712126524)

Відвідуючи цей Сайт, ви погоджуєтеся з цими умовами використання веб-сайту, зазначеними нижче. Якщо Ви не погоджуєтеся з цими правилами, будь-ласка, негайно припиніть використання даного Сайту.

Власник залишає за собою право оновлювати або змінювати ці умови/політику в будь-який час, а також рекомендуємо періодично відвідувати цю сторінку на сайті і переглядати ці умови.

 

Використання сайту compx.ua

Сайт compx.ua дозволяє переглядати матеріали сайту і завантажувати їх виключно для особистого використання (використання некомерційного характеру).

При використанні сайту обов'язковою умовою є збереження вами відомостей щодо авторського права і подібної інформації згідно права власності, які містяться у вихідних матеріалах і різних їхніх копіях. 

Суворо забороняється:

  • будь-яким чином редагувати матеріали сайту, поширювати, демонструвати або використовувати їх в комерційних або громадських цілях. 
  • намагатися отримати доступ до облікових записів, комп'ютерних систем або мереж, пов'язаних з Сайтом, шляхом злому, підбору пароля або будь-якими іншими способами. 
  • не розміщувати на цьому Сайті та не пересилати на цей Сайт будь-які порнографічні, нецензурні, непристойні, наклепницькі, погрожуючі, незаконні чи інші матеріали, які являють собою або заохочують поведінку, яка буде вважатись кримінальним правопорушенням, яка породжує цивільно-правову відповідальність, сприяє надмірному або безвідповідальному споживанню алкоголю або іншим чином порушує будь-який закон чи положення.

 

Відмова від відповідальності

Інформацію про товари і матеріали сайт compx.com.ua надає без гарантії. Сайт не гарантує повноту наданих матеріалів, програм і їх точність.

У будь-який момент, без попереднього повідомлення, сайт має право вносити поправки і зміни в матеріали, інформацію щодо товарів, послуг, продуктів і цін. Якщо матеріали/інформація про товари та/або послуги застаріли, сайт не зобов'язаний здійснювати їх оновлення. Сайт compx.ua не бере на себе відповідальність за шкоду, обґрунтовану використанням, неможливістю використання або результатами використання цього сайту.

 

Реєстрація на сайті

У разі реєстрації на compx.ua Ви приймаєте угоду про надання достовірної, правдивої і точної інформації про себе та особистих контактних даних.

Під час реєстрації Вам надається логін і пароль, за безпеку яких відповідальність покладена тільки на Вас. Також Ви несете відповідальність за дії, що здійснюються на сайті під вашим логіном та паролем.

При втраті даних, отриманих під час реєстрації на сайті compx.ua, Ви зобов'язані повідомити нас про це.

 

Зворотній зв'язок, коментарі

Залишаючи коментарі на сайті та звертаючись до нас, Ви несете відповідальність стосовно того, що дане повідомлення відповідає чинному законодавству України, не є загрозливим, аморальним, шкідливим, наклепницьким, не порушує авторські права, не пропагандує ненависть і дискримінацію людей щодо расової, етнічної, релігійної, статевої і соціальної приналежності.

Ви приймаєте угоду, що залишене вами повідомлення адміністратори сайту compx.ua можуть видаляти і використовувати на свій розсуд без Вашої згоди. Сайт не несе відповідальності за отриману інформацію від користувачів.

 

Використання персональних даних

Будь-які дії з персональними даними, які обробляються Сайтом/власником сайту відповідають вимогам Закону України від 01.06.2010 No 2297-VI "Про захист персональних даних".

  1. Наш сайт використовує технології для збору і зберігання інформації відвідувачів. До зазначеної інформації в тому числі відносяться : запис cookie, анонімні ідентифікатори (вказані під час реєстрації). Наш сайт не збирає IP-адреси користувачів.
  2. Крім того, ми використовуємо кукі та анонімні ідентифікатори при використанні відвідувачами сайту для маркетингових цілей: вивчення поведінки користувачів для поліпшення структури сайту.
  3. Сайт збирає інформацію, яка допоможе поліпшити ефективність нашого Сайту. Ми збираємо інформацію про наших відвідувачів двома способами: шляхом реєстрації та введення необхідної інформації користувачем, яка запитується на певних сторінках Сайту; і / абочерез файли cookie.
  4. Метою збору персональних даних є:

    • внутрішнє використання (збір цієї інформації стосується лише коментарів і/або пропозицій

    • забезпечення зв'язку з Вами для організації доставки товару та/або участі в акційних пропозиціях.

  5. Також, файли cookie і анонімні ідентифікатори можуть збиратися рекламою, яка може знаходитися на інших сайтах партнерах.

 

Ми збираємо і використовуємо особисту інформацію про користувачів відповідно до законодавства України, докладніше: 

Положення про обробку і захист персональних даних у базах персональних даних, власником яких є продавець